Shinigami
Wyciągam Katane ,następnie czekam na ruch przeciwnika........
Shinigami
Podczas wyciągania Katany rzucam nożem w przeciwnika
Shinigami
Idę z kataną w stronę przeciwnika, uderzam go kataną następnie odskakuję...........
Shinigami
Podczas gdy Toshimoro szedł w moją stronę skupiłem 100 Rei w Mieczu , po czym zaatakowałem go mieczem
Gdy Toushiro zaatakował Toshimoro ten zdąrzył zrobić blok, po czym jego miecz został przecięty na pół , a miecz Toushiro rozleciał się ponieważ skupił w nim za dużo Reiatsu jak na zwykły miecz.
Shinigami
Podbiegam do Toushiro i atakuję go pięścią w brzuch następnie uderzam go w twarz i odskakuję............
Shinigami
Robie unik po czym Wybijam cię z kopa w powietrze.. i rzucam w ciebie nóż
Ostatnio edytowany przez Hitsugaya Toushiro (2009-03-03 15:45:29)
Toushiro uniknął ciosu w brzuch lecz dostał w twarz , lecz zdążył zaragować i kopnął Toshimoro w brzuch , a ten wyleciał w powietrze po czym spadł na Toushiro, Teraz leżycie na ziemi i zwijacie się z bólu. Toushiro-90% Toshimoro- 87%
Shinigami
Biorę nóż Toushiro i wbijam go mu w ręke a następnie w brzuch.......
Shinigami
Gdy leżeliśmy wyjąłem nóz , i gdy do mnie podszedłeś próbuje wbić ci go w brzuch
Toushiro spudłowałes i wbiłeś nóż w swoją rękę , a ty Toshimoro wbiłęś nóż w swoją nogę.... nagle usłyszeliście syczenie , po czym okazało się że do nózy przyczepiona była Wybuchowa notka.... Obaj wylecieliście w powietrze.... Walka zakończona Remisem Udajcie siędo szpitala na 8 Godzin i dostajecie po 5 Pn